סופגניות ספרדיות ללא שמרים, קריספיות מבחוץ ורכות בפנים, נהוג לטבול את הצ'ורוס בסוכר או ברטבים מתוקים.
מכינים את הבצק: מחממים חלב, חמאה וסוכר בסיר קטן על להבה בינונית תוך כדי בחישה עד שהחמאה והסוכר נמסים ומביאים לרתיחה. מוספים קמח ומלח תוך כדי בחישה בכף עץ עד שהתערובת נפרדת מהדפנות.
מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ- 3 דקות עד שהתערובת חמימה (חום גוף). מוסיפים ביצה אחת- אחת תוך כדי ערבול עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
מטגנים ומצפים: מחממים שמן עמוק בסיר גדול לטמפרטורה של 170 מעלות, מעבירים את התערובת את התערובת לשקית זילוף עם צנתר משונן בצורת כוכב בקוטר 2 ס"מ, מזלפים לתוך השמן בכל פעם 3-4 רצועות בצק באורך 10 ס"מ (חותכים את הבצק תוך כדי זילוף) ומטגנים 3-4 דקות עד להזהבה, מעבירים לנייר סופג.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה ומגלגלים את הצ'ורוס החמים בתערובת.