משרים פירות יבשים וצימוקים בברנדי כשעה, מסננים היטב.
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה והסוכר למשך 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי פעולת ההקצפה, עד שנבלעות בתערובת.
מוסיפים חלב, ריבת תפוזים/ משמש.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים כ- 2 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק, מוסיפים את השקדים והאגוזים ומערבלים.
מוסיפים את המרציפן והפירות היבשים, וממשיכים לערבל רק עד לפיזורם בתערובת.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
מעבירים את הבצק למשטח מעט מקומח, ומחותכים אותו ל-2 בצקים, מעצבים ל- 2 כיכרות באורך 23 ס"מ ורוחב 7 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה נוספת.
מחממים תנור ל 170 מעלות .
אופים למשך כ- 30 דקות עד להזהבה.
מצננים היטב ומפדרים במעט אבקת סוכר, מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד שבוע.